Undgå duplicate content som tekstforfatter

Bliv din egen tekstforfatter

Undgå duplicate content som tekstforfatter –  At blive online tekstforfatter kræver ikke den store baggrund indenfor tekstskrivning, men for at blive succesfuld skal man dog vide hvad man foretager sig. En god tekstforfatter skal kunne formidle budskaber ud fra en række søgeord og sammenfatte en tekst af god kvalitet. Ligeledes skal tekstforfatteren kunne stave og skrive grammatisk korrekt, da ingen ønsker at læse en tekst fyldt med stave- og grammatikfejl. Dette virker både uprofessionelt, men også ødelæggende rent læsemæssigt.

Undgå duplicate content

Alle tekster på nettet bør som standard være unikke. Grunden til dette er at søgemaskiner der opfanger identisk tekstindhold på flere domæner vil blokere for teksten på det ene eller andet domæne, i nogle tilfælde rammes endnu flere domæner alt efter hvor mange gange teksten er blevet genanvendt. Dette kaldes også for duplicate content. Det er uhyre vigtigt at man som online tekstforfatter ikke kopierer indhold fra en ressource for at påklistre det på en anden. Søgemaskiner vil som oftest hurtigt finde frem til indholdet og det er uden nåde at hele teksten ofte forsvinder fra resultater på søgemaskinerne pga. duplicate content.

Skriv SEO artikler

En ting er at skrive artikler, en anden ting er at skrive SEO artikler. Forskellen ligger i, at SEO artikler er skrevet til både læsere og søgemaskiner. Det er en svær balancegang at skrive med henblik på SEO, men ikke uoverkommelig. Der skal fokuseres meget på søgeord, uden at spamme selve teksten med disse, da dette også vil fange søgemaskinernes opmærksomhed, og det på den negative måde. Man bør som tekstforfatter danne sig en god viden omkring fagområdet ud fra søgeordene som angives og det kan ofte læses på en tekst, hvis tekstforfatteren ikke har nok baggrundsviden omkring det givne emne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *