Skriv SEO artikler til både læseren og søgemaskinen

Balancér din SEO tekst

Skriv SEO artikler til både læseren og søgemaskinen – Som tekstforfatter med fokus på online tekster er det særdeles vigtigt at kunne formulere sig gennem en velskrevet tekst der henvender sig til både læsere og søgemaskiner. Det handler om at balancere sammenhængen mellem en læsbar og informationsrig tekst samt søgeord, også kaldet keywords. Det er netop her at SEO artikler kommer ind i billedet. Denne type af artikler handler i bund og grund om at skrive tekster der videregiver information gennem et selvvalgt antal søgeord, som derefter nøje indsættes på udvalgte steder i artiklen. En SEO artikel omhandler ikke nødvendigvis reklamer for firmaer eller produkter, men kan ligeledes være en generel artikel som skal kunne promovere sig godt online.

Link på den rigtige måde

En god SEO artikel på en artikeldatabase reklamerer ikke direkte overfor læseren, men derimod indirekte. SEO artiklen ligner til forveksling enhver anden artikel man finder hos et nyhedsmedie, men reklamer gemmes af vejen i form af links ud for enkelte søgeord. Dette gøres for at fremme kvalitetsniveauet i selve artiklen og skabe en sælgende tekst omhandlende det man ønsker at markedsføre. Derved får læseren et godt indtryk af artiklen, og den merværdi der søges, uden at føle at denne spammes af reklame.

Reklametekster, nej tak

En artikel som nævner firmanavne og produkter om og om igen kan ikke just kategoriseres som en SEO artikel, hvis teksten overhovedet er holdbar som læsestof og kan kaldes en artikel. Er det formålet at få nævnt et firmanavn eller produkt så meget som muligt i en tekst på nettet kan man ligeså godt placere dette i en annonce på en online markedsplads, hvor brugerne alligevel bevidst søger denne form for reklamation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *