Opret en blog gratis og bliv forfatter

Opret en blog gratis og bliv forfatter

Opret en blog gratis og bliv forfatter – Hverdag og Familie er en webside der samler alle eksperterne indenfor hvert deres speciale og måske er det lige dig vi søger!

Websiden er en nystartet forbrugerside med film, musik, spil og underholdning samt gode råd og meget mere. Siderne er opdelte så du som bruger og forfatter nemt kan komme rundt mellem alt indholdet.

Hos Hverdag og Familie er det muligt for alle brugere at oprette deres egen blog nemt og hurtigt. Med deres helt egen blog kan brugerne skrive om ferier, hobbyer eller oplevelser – det er med andre ord brugerne selv der bestemmer og ved du ikke hvordan en gratis blog fungerer og opsættes, så har vi gjort det lidt nemmere at lære hvordan man skriver artikler gennem vores gratis hjælpeblog.

Tilmelder du dig til vores nyhedsbrev får du flere gode råd sendt direkte til din e-mail hver gang der sker spændende nyt, og som modtager af vores nyhedsbrev har du muligheden for at få alle rabatkoderne fra vores partnere.

Til at starte ud med søger vi forfattere til Hverdag og Familie. Som forfatter får du flere fordele, så ejer du f.eks. et firma der sælger legetøj, gaver til børn, ham eller hende, eller film, musik, spil eller tøj, og besidder du en god viden indenfor et eller flere af disse emner så kan du få gratis reklame og opnå søgemaskineoptimering gennem vores artikler. Det er også muligt at få annoncer gennem Hverdag og Familie og hvis du ikke selv gider at skrive artiklerne, skriver vi dem gerne for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *