Ny hjemmeside

Ønsker du en ny hjemmeside kan SEO Odense være behjælpelig med dette.

Vi leverer profesionelle hjemmesider til en konkurrence dygtig pris, som du ikke kan få andre steder.

Når SEO Odense laver en hjemmeside, er det med kundens ønsker i højsædet, for hvis kunden er glad, er vi også glade!

Hvad kan du forvente ved en ny hjemmeside af SEO Odense?

Responsivt design

Alle vores sider som vi producere er responsive, så alle har mulighed for at få sin nye side i den bedste kvalitet og kompatibel version.

Vidste du at i dag bruger gennemsnitlig 64% af danskere deres tablet eller telefon til at browse på hjemmesider, og vi sætter derfor en dyd i at dine kunder også har mulighed for at bruge din hjemmeside på den enhed de ønsker.

Stærkt og brugervenligt CMS

Hos os bliver alle vores sider bygget i WordPress, som er et fantastisk Opensource CMS, hvor man som “nybegynder” også har mulighed for at få alting til at ligne en million! Vi plejer at sige at hvis kunden selv kan skrive i et Word dokument, så kan kunden også finde ud af WordPress.

Med WordPress får du også muligheden for selv at tilpasse efterfølgende med billeder, tekster m.m. så din hjemmeside heletiden får en ny struktur. Wordpress som CMS system giver dig også mulighed for heletiden at udvide og give din hjemmeside et nyt liv, en ny funktion eller lignende.

Derfor kan du uanset om du er nybegynder roligt bestille en ny hjemmeside hos SEO Odense.

Google Analytics

På din nye side vil der også være Google Analytics tilkoblet, så du kan følge med i dine forbrugers gøremål og færden på din side.

Dette værktøj giver dig også muligheden for at specificere dine kampagner, konkurrencer, tilbud eller lignende, så dine kunder præcis bliver ramt af dem, på de tidspunkter som de helst ønkser dem.

Fuld Support

Vi sætter en stor ære i at vores kunder ønsker support på deres produkter! Med i din løsning er der fuld support med, hvilket for dig betyder at hvis du har et spørgsmål, eller en ting som du vil have lavet eller blot et ønske om noget nyt, så kan du altid ringe til vores support, hvor vi vil prøve at hjælpe dig på den bedste måde vi kan!

Hvis du har bestilt en ny hjemmeside hos os og vil modtage et lyn kursus i hvordan du ændre små ting selv, er du også velkommen til at kontakte os.

Vores support vil være åben i dagligdagene imellem 9-16 hvor du kan ringe eller skrive lige så tosset du nu end har lyst til.