Linkbuilding

Vi tilbyder professionel og effektiv linkbuilding

Linkbuilding går ud på at opbygge indgående links til en hjemmeside. Uden indgående links er en placering som nr.1 umulig pga. den hårde konkurrence, der er om placeringerne på søgemaskinerne.

Linkbuilding er også kendt i to ord som link building. Da ordet er engelsk, må det siges også at være rigtigt, at kunne kalde det for link building, men flere danskere bruger det i ét ord.

Hvor vigtig er linkbuilding?

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer i søgemaskineoptimering. Google tjekker hvor mange sider, der linker til din, hvorefter den giver din side værdi. Dog er det ikke alle links, der er lige meget værd, og nogen kan faktisk skade din sides placering! De bedste links man kan få, er emnerelaterede links med fra sider med høj pagerank og mange indgående link til siden, hvor de har placeret dit link. Selvom linkbuilding er vigtigt så er det også vigtigt med optimeringer på selve siden, hvilket vi også kan hjælpe med!

Mange tror fejlagtigt, at det kun er indgående links, man skal bruge i linkbuilding. Det er dog forkert da udgående links også er en faktor, der kan hjælpe, hvis du gør det rigtigt! Sidst men ikke mindst ved linkbuilding skal man huske en god intern linkstruktur, men du kan se de 3 punkter i linkbuilding her:

– Indgående links

– Udgående links

– Intern linkstruktur (den måde du linker rundt på din egen hjemmeside)

Pas på med linkbuilding!

Linkbuilding kan for de fleste lyde nemt og lige til, men det kræver erfaring, da der er metoder og kriterier, man skal beherske, hvis det skal virke efter hensigten og ikke virke skadeligt. Derfor er det enten en god ide at snakke med en, der har forstand på linkbuilding eller hyre et SEO firma som os.

Vi er specialister i linkbuilding og kan derfor skaffe dig de bedste kvalitetslinks, så du får en succesfuld linkbuilding!

Få et uforpligtende tilbud på linkbuilding i dag hos os!