Hvorfor hyre et webbureau når du kan få freelancere?

En freelancer er meget billigere at hyre end et webbureau

Hvorfor hyre et webbureau når du kan få freelancere? – En freelancer er meget billigere at hyre end et webbureau, idet du faktisk kun betaler for det du har brug for og antallet af timer man nu aftaler med freelanceren. Det giver en fleksibel arbejdskraft og man kan optimere marketingsbudgettet efter de aftalte timer, så der er ikke noget der hedder at betale “overpris” eller for en eventuel brugt overtid.

Derudover har de fleste freelancere mange års erfaring

Derudover har de fleste freelancere mange års erfaring, så når man hyrer én, så slipper man samtidig for alle de administrative opgaver og forpligtelser. Det kan dog være svært at finde den rette med kompetencerne i orden, og til dette formål kan man gøre brug af portaler som Free-lancer.dk. Portaler som denne er en god hjælp når man har brug for at finde den rette person, med de kompetencer som man leder efter og til én, på forhånd aftalt, pris. Mange freelancere, uanset deres individuelle kompetencer, arbejder hjemmefra og så er man faktisk tilmed også fri for at betale for kontor og eventuelle receptionister.

Få ny inspiration

Hvem vil ikke have en masse inspiration udefra? Nye øjne ser tingene anderledes, og i nogle tilfælde endda bedre. Man bliver ofte “sneblind” af at arbejde med de samme ting i årevis, så de fleste freelancere kan bidrage med noget nyt og give en dynamisk udvikling til netop den person de arbejder med, eller for.

På førnævnte portal har man mulighed for at håndplukke de kompetencer man leder efter, og ved hjælp af siden bliver det helt rigtige hold sammensat, eller den rette person bliver udvalgt til at løse en hvilken som helst opgave inden for IT-branchen.  Man kommer ikke til at løfte en eneste finger, og man er fri for at lede i flere timer, eller endda dage, for at finde den rigtige arbejdskraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *