Hvad er Google Analytics?

Hvis I som virksomhed har hørt om Google Analytics et par gange

Hvis I som virksomhed har hørt om Google Analytics et par gange, uden at I helt har fanget, hvad det er og hvad det præcist går ud på, så læs videre her, for der kan være brugbar viden at hente, selv for en stor del af de virksomheder som allerede har opereret på internettet gennem flere år.

Google Analytics er et fantastisk simpelt og alligevel avanceret værktøj

Google Analytics er et fantastisk simpelt og alligevel avanceret værktøj, der kan bruges til mange forskellige ting på jeres website. Det fungerer sådan, at I kan få det installeret af IT-kyndige personer med stor erfaring omkring Google Analytics, hvorefter der næsten ikke er nogle grænser for, hvad der kan blive hentet ned af data omkring de besøgende på jeres website.

Det er vigtigt, at denne person eller teamet hjælper jer godt på vej

Det er vigtigt, at denne person eller teamet hjælper jer godt på vej, ellers risikerer I at trække de forkerte data og jeres arbejde kan dermed været spildt. Et par af de skarpeste webanalytikere i Danmark sidder hos os, som er et online markedsføringsfirma, og de er bl.a. specialiserede i brug af Google Analytics og kan dermed komme med professionel og kyndig vejledning og hjælp hele vejen. De kommer jer til undsætning, når det kommer til fortolkning af data og finder frem til de vigtigste indsatsområder for netop jeres forretning – alle tiltag der vil gøre jeres forretningsstrategi både skarpere og mere målrettet end hidtil.

Kan I også gøre mere for at optimere jeres forretning?

Kan I også gøre mere for at optimere jeres forretning? Så kontakt os dygtige webanalytikere her, så de kan hjælpe jer godt videre i en tid, der kan være en udfordring for selv de stærkeste virksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *