Hvad er AdWords?

Google AdWords kan være ganske nyttigt for mange

Google AdWords kan være ganske nyttigt for mange, som måske mangler besøgende til sin hjemmeside, eller som bare gerne vil gøre mere opmærksom på sig selv, end de ville have kunnet med SEO optimering. Men hvad er Google AdWords egentlig for noget, og hvordan kan det hjælpe din side til at få flere besøgende?

Google AdWords er de reklamer, som Google sælger

Google AdWords er de reklamer, som Google sælger, og du som kunde køber en plads ved. Eksempelvis er de reklamer, der ude til højre viser sig, når man søger på Google, AdWords reklamer. Disse annoncer er nogle, som er valgt specifikt til det søgeord du netop har skrevet i søgefeltet. Google AdWords bliver især brugt af mange webshops, eftersom det er en nem vej til at vise sig frem. Disse annoncer er dog ikke gratis, og det koster penge at have sin annonce stående.

eksempel på adwords

Google AdWords er på mange måder en rigtig smart måde at vinde nye besøgende på

Google AdWords er på mange måder en rigtig smart måde at vinde nye besøgende på, eftersom du selv kan bestemme hvilke brugere du vil have skal se annoncen, måle dine indtægter du har fået via AdWords og kun vise annoncen til potentielle købere. Alt dette gør det både nemmere for dig som sælger, men også for brugerne, som nemt finder din side ved at kigge på annoncen.

Måden hvorpå dette adskiller sig fra normal søgemaskineoptimering…

Måden hvorpå dette adskiller sig fra normal søgemaskineoptimering er, at man er sikker på at være øverst på siden, eller nærmere bestemt, der hvor annoncerne er. Man behøver nemlig ikke at lave et stort arbejde med linkbuilding for at komme op på annoncesiden, og man behøver ej heller at lave det store SEO på sin side. På den måde kan man betale sig vej til toppen af Google.

Lyder det interessant at få sig en annonce, og kunne du tænke dig at lære mere om søgemaskineoptimering, så kan du se mere her, og få professionel hjælp til din side.