Gratis hjemmeside – nej tak

Der er masser af steder på nettet, hvor man kan oprette gratis hjemmesider

Der er masser af steder på nettet, hvor man kan oprette gratis hjemmesider, og det skal man lade være med, de tjener ikke din sag godt. Alt for mange har en ide’ om at en hjemmesider er lige noget man laver, og det er det også, men der er flere ting i det. Du sidder med en ide’ om et salg af et produkt, eller en service, som du vil tjene penge på, men pengene er små lige nu, så derfor vælger du at lave din hjemmeside selv. Big mistake.

Se en dygtig webdesigner der laver rigtige SEO hjemmesider her.

Der sidder mange gode webdesignere rundt omkring, som kan levere gode hjemmesider, til små penge

Der sidder mange gode webdesignere rundt omkring, som kan levere gode hjemmesider, til små penge, og mange er til at lave en aftale med, jeg er ihvertfald, så derfor hvis du sidder med en ide’ eller et produkt, som du gerne vil skaffe kunder til så det er professionel hjælp du skal have, og her kommer hvorfor.

Men hvorfor er det en dårlig ide så?

Det siger jeg af den grund, at nettet flyder med sider, hvor opretteren af siden har haft en god ide’ , men aldrig er kommet videre, fordi efter sidens opførelse, er den aldrig blevet set siden, og det skyldes det lille faktum, at man skal vide hvad man laver, for at blive set. med andre ord skal SEO optimeringen være iorden, og man skal vide hvilke ord og sætninger, som man ønsker at siden skal findes på. Så derfor Iværksætter lad dem som har forstand på webdesign hjælpe dig, og brug tiden på noget vigtigere, eller tjen penge imens siden bliver lavet.

Bare et godt råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *