Google Optimering

90 % af danskerne bruger Google – Derfor Google Optimering!

Google optimering er det danske ord for søgemaskineoptimering. I dag bruger ca.90 % af alle danskere Google, hvis de skal søge efter ting eller informationer på nettet.

Derfor er det vigtigt at for din virksomhed, at jeres hjemmeside bliver søgemaskineoptimering og opnår en optimal plads på Google! Kampen om pladserne på Google er hård, og derfor er det en god ide at få hjælp af professionelle, når din Google optimering skal udføres.

Google er størst i Danmark

Som nævnt ovenover står Google for ca. 90 % af søgningerne i Danmark, hvilket må siges at være en dominerende markedsandel. Google mål er at vise de mest relevante søgeresultater til brugerne, og derfor skal du sørge for at få optimeret din side ordentligt, på de søgeord du vil findes på.

Vigtige punkter i Google optimering

Når man optimere en side til Google, skal man sørge for at bl.a. meta tags er rigtig udfyldt. Det betyder at man skal sørge for gode titles og beskrivelser, så man får solgt sin hjemmeside på den bedst mulige måde til personen der søger efter dit produkt/viden. Det hjælper ikke på din placering at udfylde meta description, men det er den tekstboks, der i de fleste tilfælde vises under din hjemmeside, når du søger på Google. Meta keywords medtager Google heller ikke, dog er der andre søgemaskiner der gør, og derfor er det en god ide, at udfylde feltet fornuftigt.

Google elsker tekst, og det er derfor vigtigt, at dine søgeord findes dine sider. Du skal dog ikke overdrive dine tekster med keywords, da Google så vil straffe dig ved!

Sikker Google optimering

Vi sørger for, at din side bliver optimeret sikkert. Vi følger Google’s algoritmer, som er Googles retningslinjer for optimering af hjemmesider.

Vi sørger for at din hjemmeside kommer til tops på Google ved hjælp af vores hårde arbejde!

Man kan desværre ikke give nogen tidsfrist på, hvornår man kan se synlige resultater på Google optimering, da det er en tidskrævende opgave.

Få et uforpligtende tilbud på Google optimering.