Erhvervshosting – find firmaets webhotel

Det kan ofte være en jungle at skulle finde et webhotel

Erhvervshosting – find firmaets webhotel. Det kan ofte være en jungle at skulle finde et webhotel, da der er ekstremt mange udbydere af webhoteller på nettet. Priserne varierer enormt meget, man kan finde webhoteller som koster under 10 kr. om måneden, og man kan finde hosting som koster flere tusinde kr. om måneden. Derfor er det vigtigt at man gør op med sig selv, hvad man egentlig står og mangler.

Hvor stort er mit behov?

Ofte reklamerer billige webhoteller med at man har fri trafik, altså er der ingen begrænsninger på hvor meget ens webhotel kan benyttes. Dog er det sjældent virkeligheden, da de fleste firmaer dækker sig ind i deres betingelser, hvor der står at hvis en bruger har et voldsomt trafikforbrug, kan hans eller hendes hosting lukkes ned. Det kendetegner typisk de mere seriøse webhosting-firmaer, at de har en begrænsning på hvor meget trafik som kan anvendes.

Så er du på udkig efter et webhotel til dit firma

Så er du på udkig efter et webhotel til dit firma, så gør op med dig selv, hvor meget trafik benytter siden? Og er der mulighed for at trafikken vil blive forøget i fremtiden? Hvis det er tilfældet, så er det fornuftigt at lede efter en host som har en skalérbar løsning, hvor man kan forhøje trafikbegrænsningerne løbende.

Trustpilot er en god indikator

Da der findes så mange hostingfirmaer på nettet, så er det en virkelig god idé at tjekke de forskellige firmaers score på Trustpilot, og læse folks anmeldelser og oplevelser af firmaet. Det er tydeligt at se på Trustpilot, hvis et firma oplever store problemer med kundetilfredshed.

Har jeg brug for en dedikeret server?

Der kan opstå situationer hvor det er nødvendigt med en dedikeret server, altså hvis du har meget store behov, både indenfor plads og trafik. Desuden kan en dedikeret server være nødvendig hvis du skal lave meget specielle løsninger. Med en dedikeret server har du adgang til alt, og kan modificere den perfekt efter dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *