Den billigste hjemmeside – er den pengene værd?

Prøv at åbne Google og lav nogle af følgende søgninger: “den billigste hjemmeside?

Prøv at åbne Google og lav nogle af følgende søgninger: “den billigste hjemmeside?”, “billig hjemmeside” eller “gratis hjemmeside”. Der er masser af resultater fra alle mulige, mere eller mindre, spændende virksomheder. De har hvert deres tilbud og generelt for dem alle er at de har en mindre fee som betales hver måned.

Desværre er der også mange som søger efter “billig hjemmeside”, hvilket er ærgerligt. I virkeligheden burde folk stille sig selv et par spørgsmål som “hvordan  kan min hjemmeside give mere værdi?” og “hvordan skiller min hjemmeside sig ud?”. Med disse Google-søgninger, så er resultaterne væsentligt mindre interessante.

Enhver person kan opsætte en hjemmeside i WordPress og starte en blog. Måske kan de også skrive lidt tekster om hvor gode de er til at være håndværkere. Men i virkeligheden er det nærmest ligegyldigt at lave en sådan type hjemmeside, da:

  • Ingen finder hjemmesiden
  • Den er ligegyldig

Derudover skal folk huske deres timeløn. Enhver der driver et firma skal minimum kunne fakturere 300 – 400 kr. i timen. Hvis en person så bruger 20 timer på hjemmesiden, så er det alligevel 6.000 – 8.000 kr. I den danske branche er der masser af virksomheder som vil lave flotte hjemmesider til den pris.

Jeg vil derfor komme med det argument at billige hjemmesider ikke er tiden værd. Hvis der skal udarbejdes en hjemmeside, så kan der lige så godt investeres en given sum penge, da det skal gøres ordentligt. Hjemmesiden skal være flot, indholdet skal fungere og man skal have en idé om hvordan man får besøgende, samt hvordan man får disse til at handle.

Lige nu spilder de fleste tiden ved at foretage søgninger som “billig hjemmeside”, i stedet for at fokusere på at levere kvalitet, så hele Internettet og også de besøgende, får en langt bedre oplevelse og faktisk kan bruge hjemmesiden til noget som helst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *