En blog er et effektivt SEO værktøj

En blog er et effektivt SEO værktøj

I både danske og udenlandske medier er en blog et godt værktøj til at publicere og dele information omkring specifikke emner, som kan være alt fra produkter og tjenester til nyheder samt projekter. Opdaterer du din blog med nyt indhold jævnligt vil din blog også fungere som et effektivt og solidt SEO værktøj, som i sidste ende kan bringe mere trafik til dit websted, hvilket gør en blog til en god investering for især firmaer og virksomheder.

Hos os vil vores team arbejde tæt sammen med dig i design- og udviklingsfasen af din blog, for at sikre at du får et produkt, som du både kan og vil være fuldt ud tilfreds med. Hvis f.eks. du har en blog som en tilføjelse til dit hjemmeside vil der blive sørget for at den bevarer samme stil og format som dit oprindelige websted.

Som en del af vores SEO

Som en del af vores SEO, inkluderes in-house træning om mediebrug, hvor vi lærer dig hvordan du bruger din blog samt hvordan du skriver blogindlæg på en effektiv måde for dine besøgende og ikke mindst søgemaskiner – uden behov for teknisk viden eller hjælp fra tredjepart.

Der findes op til flere typer af blogs, her er et par ofte anvendte eksempler på brug:

  • Corporate: Bruges til erhvervsmæssige formål, f.eks. af firmaer og virksomheder der ønsker at holde deres kunder orienteret om hvad forretningen foretager sig her og nu.
  • Genre: En blog kan opsættes til næsten alle former for genrer, bl.a. anvendes blogs flittigt af berømtheder og politikere.
  • Personlig: Bruges af enkelte individer og skrives i nogenlunde samme stil som en løbende dagbog.

Business blogs hos os kan være hostede weblog services, som giver brugeren en nem mulighed for at publicere indhold på nettet. En blog kan ligeledes være en hjemmeside i sig selv eller en tilføjelse til dit eksisterende websted. Så overvej om du ikke skal have en blog som webløsning allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *